03.03.2022

Jak a kde získat nebankovní půjčku?


jak_a_kde_ziskat.jpg
Máte nepříznivé finanční období a potřebujete půjčit peníze? Nebo se vám porouchalo auto a nemáte hned peníze na opravu? Nebo chcete půjčit peníze na vaši vysněnou dovolenou?

Důvod může být jakýkoli, jedno je však jisté: O rychlou nebankovní půjčku můžete zažádat kdykoli. Na internetu však najdete desítky společností, u kterých si můžete půjčit. V tak rozsáhlé nabídce se člověk může nejen ztratit, ba i hůře, naletět.

V tomto článku vám poradíme, čím byste se měli u výběru správné nebankovní půjčky řídit. Zcela rozhodujícím a samozřejmým bodem je v prvé řadě ujasnit si, jak velkou částku potřebujeme a jak dlouho ji chceme splácet. Výhodou nebankovního sektoru je poměrně rychlá doba splacení, a to již v řádu několika týdnů. Nepředstavují tak velký závazek, který by vás v dlouhodobém časovém horizontu omezoval. Nevýhodou však může být velké množství společností, které neuveřejňují všechny informace a můžete tak bohužel doplatit na nefér podmínky.

To však není příklad půjčky7, na jejíž stránkách naleznete všechny potřebné informace, které k nebankovní půjčce potřebujete, včetně kalkulačky půjčky.

Jednoduché a okamžité vyřízení.

Mezi přednosti nebankovních půjček patří jejich okamžité vyřízení a jednoduchost. K podání žádosti obvykle stačí vyplnit krátký formulář nebo zavolat na infolinku společnosti. Svou totožnost pak prokážete nahráním skenu nebo fotky občanského průkazu. Stejným způsobem pak můžete jednoduše poslat i případný doklad příjmu nebo výpis z banky.

Nebankovní půjčku může mít kdokoli.

Podmínky u nebankovních půjček nejsou tak přísné, na peníze tak dosáhnou i lidé s nízkými příjmy(důchodce, student, matka na mateřské dovolené), kteří by jen těžko získali půjčku v bance. Spousta nebankovních půjček nabízí možnost vyplacení peněz jakýkoli den, včetně víkendů nebo svátků. Příkladem může být půjčka7, která nabízí online půjčku 24/7.

Půjčka z pohodlí vašeho domova.

O nebankovní půjčku můžete rovněž zažádat úplně online – není třeba nikam chodit, o peníze můžete žádat, ať už jste kdekoli – v práci, doma či na cestách. Stačí pouze navštívit stránku společnosti, vyplnit krátký formulář s žádostí a poté, co vám společnost půjčku schválí, vám ihned odešle peníze na váš účet.

Půjčka ihned na váš účet.

Po schválení půjčky můžete peníze obdržet i klidně během několika minut. V případě půjčky7 máte peníze na vašem účtu do 15 minut.